bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Poslední šance na Stanley Cup. Parise se upsal Coloradu

27. ledna 8:06

Josef Potůček

Vždy velmi dobře informovaný insider Michael Russo ve svém čtvrtečním podcastu prozradil, že velmi blízko návratu do NHL je veterán Zach Parise. Jen o pár hodin později se třaskavý příchod skutečně udál.

Devětatřicetiletý útočník, který letos nezasáhl do jediného zápasu, podepsal kontrakt v Coloradu.

Známý reportér The Athletic a specialista na dění v organizaci Minnesoty Wild, kde Parise dlouho působil, v pořadu Talk North doslova uvedl, že velký comeback je na spadnutí: „Myslím, že k tomu dojde v příštích několika dnech. Odhaduji, že s nimi (Coloradem) bude trénovat během přestávky na All-Star, a pak bude připraven hrát.“

Russo též zmínil, že pokud by nevyšla varianta s Coloradem, dalším zájemcem o služby rodáka z Minneapolis byl Boston.

Pro Colorado je to zajímavý a smysluplný krok. Očividnou mezeru v sestavě se snažili zacelit zářijovým angažováním Slováka Tomáše Tatara, který se zde ovšem neprosadil a na začátku prosince odešel do Seattlu.

Organizaci Avalanche navíc nedávno opustil Rus Valerij Ničuškin, jenž nastoupil do asistenčního programu NHLPA. Potřeba zkušeného útočníka se tak ještě navýšila. 

Autor 21 gólů z minulé sezóny, kterou odehrál za newyorské Islanders, bere zavděk minimální gáží 825 tisíc dolarů. 

Tatar se v náročném systému Colorada snažil marně udržet krok. Bude mít Parise stejné problémy? Těžko říci. Od dubna jej nikdo neviděl hrát. Hráčů, jakým je on, však nikdy nebylo a není mnoho. Ve vyřazovacích mačích by se jeho zkušenosti mohly Avs jistě hodit.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.