bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sparta spouští novou aplikaci, nabízí mnoho výhod

5. března 9:58

Redakce NHL.CZ

Před startem play off Tipsport extraligy přichází hokejová Sparta s důležitou novinkou pro své fanoušky. Připravila pro ně novou aplikaci HC Sparta+, jejíž výhody už nyní čerpá tisíce fanoušků jediného pražského extraligového klubu.

Tým, který letos dosáhl v základní části na 111 bodů, což je nový klubový rekord, oslavil na zápasu s Mladou Boleslaví ještě jedno prvenství. Na Spartu v základní části chodilo v průměru 11.568 fanoušků, což je dosud nejvyšší číslo v historii samostatné české extraligy. „Děláme všechno pro to, aby návštěvnost neustále rostla. Mobilní aplikace HC Sparta+ by měla přinést nové zážitky a komfort pro všechny naše fanoušky,“ říká za sparťanský marketingový tým David Dinda.

Fanoušci Sparty díky aplikaci již získali přednostní možnost nákupu vstupenek na čtvrtfinále, které pražský klub odstartuje v domácí O2 areně 15. a 16. března. „S její pomocí si hned za prvních pět minut koupilo vstupenku na čtvrtfinále přes 500 uživatelů. Oproti ostatním zájemcům mají nyní dvoudenní náskok,“ pochvaluje si Dinda. Ve svých mobilních telefonech teď mohou přenášet také svou permanentku a půjčovat ji svým známým, nebo své místo uvolnit znovu do prodeje.

Příznivci tradičního hokejového klubu už mohou v aplikaci nahlédnout více do sparťanské kabiny a podívat se například na to, jak probíhala oslava vítězství v posledním utkání nad Mladou Boleslaví. Fanoušci na zápasech díky této novince také hlasovali o nejlepší hráče zápasu nebo se účastnili přestávkových soutěží. V budoucnu Sparta touto cestou také nabídne možnost nákupu limitovaného merchandisingu.

Po stažení aplikace se sparťané mohou spolehnout na to, že se nejrychleji dostanou k nejaktuálnějším informacím prostřednictvím notifikací i prémiového obsahu. „Aplikace je stále ve vývoji, vychytáváme mouchy, ale první reakce jsou veskrze pozitivní,“ uzavírá Dinda.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.