bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Preview: Flyers jsou natěšení na Mičkova. Budou znovu bojovat o play-off?

21. září 19:41

Jan Šlapáček

Kdo v minulé sezóně nejvíce překonal očekávání? Nejčastější odpověd by byla - Philadelphia Flyers. Organizace řízená Danny Briérem hrála nepříjemný hokej a až do samotného konce pokukovala po účasti v play-off.

Obrovský kredit si rozhodně zaslouží hlavní trenér Flyers John Tortorella. Známý bouřlivák neodpustí svým svěřencům nic a dokáže z nich vymáčknout mnohdy i něco, co v nich vůbec není. Vycházet s ním není jednoduché, ale pokud plníte to, co po vás žádá, může to přinést úspěch.

Podobně na tom budou Flyers i v následujícím ročníku. I v něm nepatří mezi největší favority, spíše se řadí k týmům, co budou o konci sezóny vědět jako jedni z prvních.

Kdo si uzme brankoviště?

Situace Philadelphie v brankovišti se během minulého ročníku pořádně zamotala. Carter Hart byl kvůli skandálu z juniorských let vyřazen z kádru, a tak Flyers přišli o svoji jedničku. O tento post budou nyní bojovat Ivan Fedotov a Samuel Ersson. Startovací pozici mají podobnou, a tak se dá čekat, že se o zápasy podělí.

Mix zkušeností a mládí

Travis Sanheim, Rasmus Ristolainen, Nick Seeler a Erik Johnson. Tahle čtveřice bude do zadních řad Flyers přinášet zkušenosti a zejména bude k dispozici mladým obráncům, aby dokázali svoji hru posunout na další úroveň.

Nejvíce sledovaný bude pochopitelně Jamie Drysdale, který přišel na jaře v rámci výměny z Anaheimu a bude obrovsky motivovaný ukázat, že se dokáže vrátit na úroveň, na které se nacházel před zraněním. Dočká se během roku své šance i Oliver Bonk?

Hlavní tahoun podepsal novou smlouvu

Travis Konecny utnul v létě spekulace o možné výměně a podepsal s Flyers nový osmiletý kontrakt, který z něj od ročníku 2025/2026 udělá nejlépe placeného hráče klubu.

Po vleklých zraněních se do kádru v minulém roce vrátil Sean Couturier, jenž dostal na svůj dres i kapitánské céčko a celkem odehrál 74 zápasů. Jeho pobyt v kabině a na ledě byl hodně cítit.

Na co se ve Philadelphii těší nejvíce je jednoznačné. Vstoupit do NHL by měl útočník Matvej Mičkov, který byl dlouhou dobu srovnáván s Connorem Bedardem. Jaký bude mít ruský hokejista vstup do nejlepší hokejové ligy světa?

Očekávání redaktora

Flyers budou i letos hrát hodně nepřijemný hokej a nikdo si s nimi zápasy nebude užívat. Play-off ale zůstane o něco dál, než jak tomu bylo v minulém ročníku. 

Preview ostatních týmů:
Anaheim Ducks
Boston Bruins
Buffalo Sabres
Calgary Flames
Carolina Hurricanes
Colorado Avalanche
Dallas Stars
Detroit Red Wings
Edmonton Oilers
Florida Panthers
Chicago Blackhawks
Los Angeles Kings
Minnesota Wild
Montreal Canadiens
Nashville Predators
New Jersey Devils
New York Islanders
New York Rangers
- Ottawa Senators

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.